المقادير:
½ كوب فراخ مقطّعة مكعبات ومسلوقة
½ ملعقة صغيرة (زعتر وأوريجانو وريحان)
كوب بصل مفروم أو مقطّع مكعبات
كوب فلفل أخضر مقطّع مكعبات
2 كوب طماطم مقطّعة مكعبات
½ كوب جبنة موتزاريلا مبشورة
3 كوب شوربة لحمة أو فراخ
كوب مشروم مقطّع شرائح
2 ملعقة كبيرة زيت زيتون
2 فص ثوم مفروم
كوب صلصة
ملح وفلفل
الطريقة:
1- سخّني الزيت في حلة علي نار متوسطة وبعد كده شوّحي فيها البصل والثوم والفلفل والمشروم لعدة دقائق.
2- ضيفي الشوربة وقطع الطماطم والصلصة وقطع الفراخ على الخليط، وتبّليها بالزعتر والأوريجانو والريحان والملح والفلفل، وسيبيها مع بعض شوية على النار.
3- اغرفي الشوربة في أطباق التقديم، وزينيها بالجبنة المبشورة وقدّميها وبالهنا والشفا.
لا تحرمنا من تعليقاتك و ردودك
تابعنا دائماً لدينا أجمل وأقوي المواضيع بإستمرار إن شاء الله
تحياتي المشرف العام / أمير محمد لمتابعتي اضغط هنا أواضغط متابعة
ساعدنا بالضغط علي لايك وسيصلك ما يفيدك ويمتعك باذن الله
شاركها أصدقائك وفيدهم ولا تدعها تقف عندك
لا تحرمنا من ردودك