الصفحة الرئيسية » » قطع الفراخ المقرمشة زي اللي بناكلها في المحلات، جرّبوها

قطع الفراخ المقرمشة زي اللي بناكلها في المحلات، جرّبوها


 قطع الفراخ المقرمشة زي اللي بناكلها في المحلات، جرّبوها


قطع الفراخ المقرمشة 
المقادير:
4 قطع فراخ (صدور أو أوراك)
¾ كوب كورن فليكس مطحون
½ كوب دقيق
بصلة مفرومة
عصير ليمونة
ملح وفلفل
2 بيضة
بهارات
زيت للقلي

الطريقة:


1- تبّلي الفراخ بالملح والفلفل والبهارات والبصل وعصير الليمون، وسيبيه في التتبيلة لمدة من ساعتين إلى 8 ساعات.


2- بعد ما الفراخ تتّبل، اخلطيها مع الدقيق بحيث إنه يغطيها من كل الجوانب.

3- اخفقي البيضة وتبّليها بشوية فلفل أسود، وحطّي قطع الفراخ فيها، وسيبيهم شوية.

4- عند القلي، تبّلي الكورن فليكس المطحون بالملح والفلفل وشوية بهارات، وحطّي الفراخ فيها وقّلبيها من كل الجوانب بحيث إن الكورن فليكس يغطّيها كويس.

5- حمّري الفراخ في زيت غزير وساخن، وحطّيها في طبق التقديم وممكن تقدّمي معاها مكرونة أو بطاطس محمّرة.. وبالهنا والشفا.



بواسطة / المشرف العام للموقع
أ / أمير محمد


Mail icon gramik.pl

ساعدنا بالضغط علي لايك وسابسكريب وسيصلك ما يفيدك ويمتعك باذن الله
    
   
   
    
   

اضغط سابسكرييب

شاركها أصدقائك وفيدهم ولا تدعها تقف عندك
Share

Mail icon gramik.pl
إذا عجبك الموضوع يرجي نشره :


 
Support : call us | call us | call us
copyright © 2014. موقع إجتماعي عام - جميع الحقوق محفوظة لموقعنا
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
معرب بواسطة مدونة قوالب بلوغر العربية