الصفحة الرئيسية » » الكاليماري المقلي أو السبيط المقلي

الكاليماري المقلي أو السبيط المقلي

Share

الكاليماري المقلي أو السبيط المقلي


نيجي بقي للطريقه :


* نقطع الكاليماري حلقات زي ما انتو شايفين ونتبله بملح وكمون وخل وليمون ونحطه في الثلاجه شويه لحد ما يشرب من طعم التتبيله " 2/1 ساعه علي الاقل " .



* نعمل خليط القلي وهو عبارة عن بيضه + ملعقة كبيره دقيق ( طحين ) + ملعقة كبيره نشا

وطبعا ممكن تزودي المقدار علي حسب الكميه .


* ويخلطوا جيدا بالمضرب اليدوي ( السلك ) أو بالشوكه .

* وبعد ما نسخن الزيت العميق نعمل اختبار للخليط السابق " ناخد نقطه منه ونحطها في الزيت لو عليت لفوق تبقي مظبوطه ولو ما عليتش حاولي تظبطي الكميات تاني " .

وبعدين حطي الكاليماري المتبل في الخليط وابتدي القلي باخذ واحده واحده علي الزيت .

وبعد القلي هيكون ده شكله


* ويقدم مع رز بالبصل المتحمر وبالهنا والشفا .
* وطبعا مش هننسي سلطة الطحينه .

" فصين ثوم عليهم الطحينه وشوية ماء بارد ويقلبوا لحد ما يوصلوا للسمك اللي انتي تحبيه وبعدين حطي عليها ملح وفلفل وخل وكمون وليمون وزيت زيتون وممكن تبشري معاها خيارة " .




بواسطة / المشرف العام للموقع
أ / أمير محمد


Mail icon gramik.pl

ساعدنا بالضغط علي لايك وسابسكريب وسيصلك ما يفيدك ويمتعك باذن الله
    
   
   
    
   

اضغط سابسكرييب

شاركها أصدقائك وفيدهم ولا تدعها تقف عندك










Mail icon gramik.pl

إذا عجبك الموضوع يرجي نشره :


 
Support : call us | call us | call us
copyright © 2014. موقع إجتماعي عام - جميع الحقوق محفوظة لموقعنا
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
معرب بواسطة مدونة قوالب بلوغر العربية